Studenten en hobbyisten kunnen ook meedoen en prijs winnen

 

Ook dit jaar kunnen studenten en liefhebbers hun talent tonen tijdens de florale wedstrijden van Winter Moments. Het thema is ‘Christmas around the world’ naar de boeken van de Franse schrijver Jules Verne.

 

Wat moet je doen?

Deelnemende studenten krijgen twee opdrachten:

  1. Allereerst maken ze een vegetatief schilderij van een winterlandschap of kersttafereel, gepresenteerd op een (zelfgemaakte) schildersezel.
  2. Daarnaast krijgen ze de opdracht om een vegetatieve ‘open’ ster in het thema ‘Jules Verne’ te creëren. Deze zal gebruikt worden als ‘fotokader’ op staander waarachter de bezoekers plaats kunnen nemen en foto’s kunnen maken.

Opgelet! Liefhebbers creëren enkel de ster.

De opdracht moet thuis of in de klas voorbereid of gerealiseerd worden. De afwerking kan ter plaatse gebeuren. Opgelet: de creatie kan afgewerkt worden op de site, maar niet in de tentoonstellingsruimte.

 

Voor wie?

De studentenwedstrijd staat open voor leerlingen uit het floristenonderwijs: zowel voor cursisten uit het dag- als avondonderwijs, alsook voor leerlingen onder leercontract. Ook net afgestudeerden (academiejaar 2016-2017) kunnen nog deelnemen.

Hobbyisten nemen deel aan de liefhebberswedstrijd.

 

Interesse?

De inschrijvingsformulieren zullen weldra op deze website verschijnen. Nog even geduld dus!