Marc Noel & Sofia Tavares (BE)

Ruimte: Tuin Vivaldi
Project:
Omschrijving:


Sofia Tavares

Op de leeftijd van 34 jaar heb ik uit liefde voor de creativiteit een nieuwe wending aan mijn leven gegeven. Ik ben een opleiding van 3 jaar gestart in de landbouwschool van Ettelbruck in Luxemburg. In mijn laatste jaar heb ik Luxemburg vertegenwoordigd op de leerlingenwedstrijd in Saarbrücken in Duitsland waar ik tweede eindigde voor Luxemburg. Daarna heb ik nog 4 jaar als loontrekkende gewerkt.

Marc Noël

Aan het eind van mijn middelbare studies in binnenhuisinrichting te Libramont voelde ik een belangrijk gemis. Bloemen, design, vormen, kleuren, geurstoffen hadden mij steeds aangetrokken en ik heb toen uit liefde voor de bloemen een nieuwe cursus van drie jaar in Gembloux in bloemschikken aangevat. Daarna heb ik in verschillende handelszaken in loondienst gewerkt, hetgeen mij toegelaten heeft uiteenlopende werktechnieken te ontdekken. Daarnaast werkte ik als freelancer in de decoratie op evenementen.

In die tijd heb ik mijn creativiteit gelinkt aan deze van Sofia, een werkcollega.

Met deze samenwerking  vulden wij elkaar perfect aan. Sindsdien zijn we samen gebleven en in 2014 hebben wij beslist om een handelszaak te openen in Bastenaken.