Christmas around the world

Winter Moments with Flowers gaat op wereldreis
Wie de kerstsfeer wil opsnuiven, moet beslist een bezoekje brengen aan Winter Moments with Flowers. Van 24 tot en met 28 november 2017 zal het historische Oud Sint-Janshospitaal in Brugge baden in winterse bloemenweelde. Tientallen floristen werken in het thema ‘Christmas around the world’, geïnspireerd op de boeken van Jules Verne. Met prachtige bloemwerken als resultaat.

Fantasie regeert
De vele floristen nemen je dit jaar mee naar de imaginaire wereld van toekomstvoorspeller Jules Verne. Zijn boeken vormen een onuitputtelijke inspiratiebron voor de nationale en internationale bloemstylisten. De Russische topfloriste Natalia Zisko creëert een winterversie van haar gigantische sprookjescarrousel van Fleuramour, Els Vuylsteke brengt je even in de hemel, Sébastien Dossin gaat de Kerstman achterna, terwijl Hilde De Mol en Adinda Sap door de tijd reizen met hun ‘rariteitenkabinet’.

Demo’s en worskhops
Op dit bloemenevenement bewonder je creaties van vele nationale en internationale bloemkunstenaars, ontdek je de laatste trends en doe je ideetjes op voor feestelijke decoraties bij je thuis. Bovendien geniet je van demonstraties of kan je deelnemen aan een van de vele workshops.

Nieuw in 2017
Tijdens de Vriendinnendag op dinsdag 27 november worden vrouwen die hiervoor kaarten gekocht hebben, verwend met kadootjes. Meer info lees je elders op deze website.

Daarnaast is er op 25, 26 en 27 november een gratis workshop geurbeleving voor alle bezoekers op die dagen. Snuif aan hemelse bloemengeuren, heerlijke parfums en onontbeerlijke basisaroma’s….

Er zit meer in je ticket dan je denkt
Met het toegangsticket voor Winter Moments with flowers heb je gratis toegang tot de expositie ‘Van Picasso tot Miro’ op de site van Oud Sint-Jan. Tot 31 december geniet je bovendien korting op enkele Brugse musea.


Persaccreditatie Wintermoments (24-28/11)

Vul hieronder je contactgegevens in